Recepten Raadplegen

Pagina 
 van 32
Items 28 tot 28 van 32
Naam Spinazie-/pastinaak soep
Ingredienten

400 gr gewassen spinazie

400 gr pastinaak

1 ui

2 tenen knoflook

1 l groentebouillon

50 gr roomboter *

1 eetlepel dragon

peper

Bereiding
  1. Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes, en fruit die in de hete boter tot de stukjes ui glazig zijn
  2. Schil de pastinaken en snijd ze in stukjes van 2x2 cm. Voeg de stukjes toe aan de gesmoorde ui en bak 5 min mee
  3. Voeg 1 l bouillon toe en laat de 10 min zachtjes koken (tot de pastinaak zacht is)
  4. Voeg de dragon toe, en daarna de spinazie
  5. Goed roeren en 5 min mee laten koken
  6. Pureer dit met de staafmixer
  7. Voeg eventueel nog wat roomboter * of (vegan) crême fraiche  toe
Opmerkingen
Gang Voorgerecht
Vegan Mogelijk (ingrediënten * aanpassen)
Apparatuur Staafmixer
Aantal personen 4
Bron
# 31
Pagina 
 van 32
Items 28 tot 28 van 32