Bereiding |
- Spoel de quinoa af en laat uitlekken in een zeef
- Hak ui, knoflook en de helft van de champignons fijn
- Ontdoe het pepertje van zaad en zaadlijst en snijd in kleine ringen
- Maak de warme bouillon
- Fruit ui, knoflook, pepertje en de fijn gehakte champignons in olijfolie tot ze verkleuren
- Voeg de quinoa toe, en roer tot die warm is
- Voeg de witte wijn toe, en laat even stevig doorkoken (alkohol er uit)
- Voeg dan de bouillon toe (in 1 keer) en laat dit mengsel vervolgens zachtjes doorkoken (minimaal 15 minuten); af en toe roeren
- Snijd de aubergine in blokjes van 12 x 12 mm en de kool in reepjes van 7 mm, en zet die aan met olijfolie
- Voeg aubergine en kool na ongeveer 10 minuten toe aan het quinoa mengsel
- Snijd de rest van de champignons in plakjes van 4 mm en voeg die toe
- Rasp de parmezaanse kaas en voeg de helft ervan, plus de helft van de peterselie 5 minuten voor opdienen toe; goed omscheppen
- Strooi bij het opdienen de rest van de kaas en peterselie over het quinoa mengsel
|