Recepten Raadplegen

Pagina 
 van 32
Items 22 tot 22 van 32
Naam Puree met aardappel, zoete aardappel en selderijknol
Ingredienten

600 gr aardappels (kruimig)

400 gr zoete aardappel

1 halve selderijknol

zout, peper

2 tl nootmuskaat (zo mogelijk vers geraspt)

100 gr roomboter *

0,2 l melk *

Bereiding
  1. Schil de aardappelen, de zoete aardappel(s) en de selderijknol en snijd ze in stukken van vergelijkbare grootte (eigen initiatief)
  2. Breng de aardappelen en de zoete aardappelen aan de kook, en kook ze 21 minuten
  3. Voeg na 10 minuten de selderijknol toe
  4. Giet als alles gaar is (prik met een vork) af
  5. Voeg de roomboter, melk, nootmuskaat, peper en zout toe en pureer met staafmixer of pureestamper
Opmerkingen

Kan uiteraard in verschillende verhoudingen, maakt niet zo veel uit.

Laat zich prima invriezen.

Gang Hoofdgerecht
Vegan Mogelijk (ingrediƫnten * aanpassen)
Apparatuur Staafmixer
Aantal personen 6
Bron
# 17
Pagina 
 van 32
Items 22 tot 22 van 32